sol el kullanilir mi canim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. haricen kullanilir
  2. x harfi nerelerde kullanilir
  3. canim turkiyemin canim insanlari
  4. canim sikiliyor canim
  5. ogretmenim canim benim canim benim
  6. ah canim vah canim
  7. canim can
  8. me too canim
  9. hee canim hee
  10. canim sen de sag ol

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemetery gates » angelus » ankara buyuksehir belediyesi » fenerbahce nin 100 uncu yil marsi » tomas sivok » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » gumushane nin tarihi eserleri » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » i d rather go naked than wear fur » yaran wc kapi arkasi yazilari » basligi okurken kusmak » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » prenses diana » derdest etmek » ne guzel guldun » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » yumurtayi cekicle kiran komunist » tantuni » louis aragon » dominic monaghan » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » semsi yastiman » the slow kill in the cold » maurice williams » 15 mayis 1919 » capan » mantikli » trailer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa