sol degerlerinin yipratilmasi 

kapat
  1. oportünist marxistlerin ve kapitalist marka yaratma cevherlerinin sol bünyeler içine enjekte ettiği kapitalist bir sıvıdır bu değerlerin yıpratılması.

her şey'den para kazanmak ilkesi gereğince coca cola'ının özellikle ülkelerin dini bayramlarında aldığı islami kimlik ile parka'yı markalaştırma sürecinde takındıkları tavır aynı sözde zeka'nın ürünüdür.

yine che guevara'nın en bilinen fotoğrafı'nın giysiler üzerinde kullanılması ve en sonunda che guevara'nın ailesinin bu fotoğrafın kullanımının yasaklanmasına dair aldırdığı kararın gelişme sürecide aynı sıvı'nın muhteviyatı içindedir.

parka ve üzerinde che guevara fotoğrafı bulunan bir giysiyi giyen kişi solcu olmayacağı gibi ramazanda dini içerikli reklamlarla ile malını satan coca cola'nında müslüman olmayacağı gayet açıktır.

son yıllarda sıkça rastlanan sol değerlerin kapitalist makyajlarla insanlara özendirilmesi solculuğa özenmeyle taraftar toplamaktan çok sol geleneğinin yıpratılması için bir yoldur.

parka'yı parka yapan görüntüsü değil içinde ki insan ve onun içindeki sol geleneğidir.
    #762354 (redfather, 22.10.2006 01:57 ~ 23.01.2007 20:00)
  2. (bkz: günümüzde değişen sol)
    #2868344 (kisil, 20.01.2008 16:18)
  3. (bkz: piyasa yapmak için kullanılan sol değerler)
    #2868368 (ben hep 17 yasindayim, 20.01.2008 16:23)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sol degerlerinin yipratilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol degerlerinin yipratilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol degerlerinin yipratilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sol degerlerinin yipratilmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.