sol cercevenin polemikciler tarafindan isgali 

kapat
  1. çok ilginç bir ihlal. uludag sozluk hukuk kurulu açıklandığında "sansür, sansürcü zihniyet, rerörerö" diye ağlayanlar, gün geliyor sansürcülük tutumu takınıyor.

bi de tanım gibi bi' şey yazayım da ayıp olmasın;

sözlük kimsenin babasının malı olmadığından, sözlük formatı çerçevesinde legal bir şekilde gerçekleştirilebilecek işgal.
    #2701453 (endirekt serbest vurus, 15.12.2007 23:12 ~ 16.12.2007 13:14)
  2. gökte bir öküz varmış: adı pervin

bir öküz de altındaymış yerin.

sen asıl o iki öküz arasında,

tepişmesine bak merkeplerin.

ömer hayyam
    #2701465 (annabell lee, 15.12.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

sol cercevenin polemikciler tarafindan isgali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sol cercevenin polemikciler tarafindan isgali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sol cercevenin polemikciler tarafindan isgali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beyaz melek » aleksimiti » nba 2k9 » vur ha vur » banun guven hatirina ntv izleyen insan » moderasyonla konustum haberler iyi » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » bir salak gibi olmek » moonshield » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » ben wallace » solipsizm » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » limanla kavgali isyankar kaptan » marionette » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu baglamda » abreaksiyon » 934 tane fake hesabi olan yazar » tenacious d » a taste of honey » gulun kokusu vardi » yabanci gruplarin turkce mealleri » euro truck simulator » islam channel » anatolianrock » jim root » amelie nothomb » kurtlar vadisi pusu » hadise » kapitalizm