sokayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dna na sokayim
  2. zihniyetine sokayim
  3. sokayim irkiniza
  4. sanatina sokayim
  5. tanimina sokayim
  6. musteriye sokayim
  7. cibiliyetine sokayim
  8. sokayim boyle ise
  9. fantezine sokayim
  10. sokayim suursuz fanatizme

© 2008 - uludağ sözlük

sokayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » bilgi ve belge yonetimi » birinci nesil yazitlari » mona lisa ya bakip 31 cekmek » bekliyorum » nietzsche agladiginda » be with you » erik gerets » turuncukolik » fleisch » mustafa denizli nin besiktas in basina getirilmesi » all i ve got to do » gulhan sen » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » drunk mail » bir seytan in papazi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » metroda cift kale mac yapmak » iskender buyuk » nickimicinotuzharfgerekiyormus » janos eckmann » ogrenci evi lezzetleri » herzwerk ii » sinan engin » fifa 09 » you don t mess with the zohan » varille petrol almak » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » noi albinoi