sokaktaki kediyi laser isikla delirtmek 

kapat
  1. karanlıkta herhangi bir renk laserışığın sokakta değişik yerlere yansıtılıp kedinin bunu yakalama turlarıyla devam eden zevkli bir çocuk oyunudur.hala tarafımdan yapılmakta olup,bir çocukluk alışkanlığıdır*

(bkz: monitöre konan sineği mousla takip etmek)*
    #650488 (white pages, 20.09.2006 12:20)
  2. genellikle köpeklerin yutmadığı bir numaradır bu ancak yutturabilirseniz kedileri kepaze etmekten daha zevklidir. bir köpeği apartmanın içine sokmuşluğum vardır.
    #650516 (az veren candan j c van damme, 20.09.2006 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sokaktaki kediyi laser isikla delirtmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokaktaki kediyi laser isikla delirtmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokaktaki kediyi laser isikla delirtmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » konusmak varken sacmalayan insan modeli » nemfomani » taipan » epilepsi ile orgazm » nazareth » farmakokinetik » kingda ka » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » dungeon » ahmet hakan coskun » logore » candan ercetin » sara thunebro » stockholm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ats iki » tahrip gucu yuksek diziler » dijital fotograf makinesi » cez basketball nymburk » sol frame in ebesine atlayan sevgili » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » ekolali » dinde mantik aramamak » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » le porta » ciplaklar kampi uyari levhalari » giranta » tanri nin olmadigi yer » the midnight meat train » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz