sokakta yururken onune gelene kufretmek 

kapat

1. tamamen piskopatça yapılan ve akabinde dayak yeme ihtimali olan eylem biçimi.

nasıl yapılır anlatalım:

yolunuzda giderken yanınızdan geçen tiplere başlıyorsunuz ana avrat sayıp sövmeye. sınır yok, yanında anası mı var bacısı mı var hiç önemli değil ağzınıza geleni söyleyin. hatta bir de saldırın dövün, kafasına vurun, saçını çekin, tükürün..

sonra da var gücünüzle kaçın.
    #4076385 (system error, 11.10.2008 23:15)
  2. insana ne kazancı olduğunu merak ettiğim eylem.
    #4076555 (ben sizofren degiliz, 11.10.2008 23:42)
  3. kufretmenin devamını sonucu linçle sonlandirilacak eylem.*
    #4076570 (sungeria, 11.10.2008 23:45)
  4. Küfreden kişide alınan darbeler sonucu agız yapısının bozulmasına sebep olabilecek eylemdir.
    #4076569 (MrACT1V3, 11.10.2008 23:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sokakta yururken onune gelene kufretmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokakta yururken onune gelene kufretmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokakta yururken onune gelene kufretmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sokakta yururken onune gelene kufretmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.