sokakta kredi karti satan bankacilar 

kapat
  1. buların ideal kart satan versiyonu ise yağmurlu havalarda şemsiye dağıtarak bu işi görmekteydiler.hala öyle mi bilmem.
    #281966 (grand ekinoks, 27.05.2006 05:49)
  2. aslında kredi kartı dagitan insanlardır.
    #281974 (bahdeniz, 27.05.2006 05:57)
  3. bunlar da yerini telefonlara bırakmıştır arkadaşlar.dün beşiktaş ı gezerken şahsen gördüm.bir sürü erkek kadın üzerlerine cep telefonu kostümü giymiş katalog dağıtıyordu.hatta biri gelip siz ne yapıyorsunuz diye sorduğunda aralarından biri biz cep telefonuyuz diye cevap verdi.yakında kapıda telefon satma servisleri de başlarsa şaşırmayacağım.
    #282036 (hakande84, 27.05.2006 09:57)
  4. öğrendiğim kadarıyla pek çoğu aslında şubelerinin kart sayısını doldurmak için saatlerce orada dikilen şube amiri müdür yardımcısı gibi sıfatı yüksek insanlardır. bankaların koyduğu limit çalışanlarını bu aciz duruma düşürmektedir işte
    #282037 (sezensevdasi, 27.05.2006 10:01)
  5. okuma yazma bilmeyenlere bile kredi kartı çıkartan yapışkan insanlardır bunlar.zaten kartı çıkarmak kolay iptal ettirmek zordur.
    #282050 (dukur, 27.05.2006 10:19)
  6. kredi kartı borçluları için iyi şeyler anımsatmayan ve küfür yemelerine sebebiyet verebilen iştir.
    #282055 (Harvester of Sorrow, 27.05.2006 10:27)
  7. finansbank için çalışan kişilerin sattığı her karttan 10 ytl kazandıklarını söyledikleri hebele
    #282134 (ben-sen-o-biz-siz-onlar, 27.05.2006 11:28)
  8. bu işin ayağa düştüğünün ,bankacıların ne yapması gerektiklerini dusunmelerı gereken bır durum.
    #282165 (pajalustı, 27.05.2006 11:40)

© 2008 - uludağ sözlük

sokakta kredi karti satan bankacilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokakta kredi karti satan bankacilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokakta kredi karti satan bankacilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» whaz up man diyene fine thanks demek » alderney » with the beatles » melankolik » ebay » anne ben kimim » alonso solis » sarma sigara » turuncukolik » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » alp ustungor » karamboldedans » kurt soykirimi » ufak hayallere sahip olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » altta kalanin cani cikti » ask » galatasaray atkisi » yahudinin tahta kilici » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » uludag sozluk altin gunu » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » sivrisinege ucan tekme atmak » haydi ic de cay koyayim » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » ask sarsar » 402 nolu sinifin cocuklari » royal academy of dramatic art » polat alemdar in eroinman olmasi