sokakta com 

kapat
  1. istanbul da vuku bulan ya da bulacak olan kültürel ve sanatsal aktivitelerden insanların haberdar olmasını sağlayan sayfa. biraz trend manyağı olsa bile güzel, yararlı.
    #1682145 (pygmalion, 24.05.2007 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

sokakta com başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sokakta com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokakta com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hatti bala » evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum » aysun kayaci » here comes the rain » israrla kizlar tuvaletine girmeye calisan erkek » eqin » facebook ta adaslarini ekleyen manyak » michael phelps » sensiz iki gun » amerika ay a gercekten cikti mi sorunsali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games