sokaklambasi 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 17.02.2008 13:47)
  2. isim seçiminden dolayı takdire şayan insandır. yazarlığı hayırlı uğurlu olsun.
    (duchesse, 17.02.2008 13:50)
  3. geceleri sılıkdığımda sokaklarda dolaşırken seyredip birazda olsa huzur bulduğum,aynı zamanda belediyelerin cadde ve sokakları aydınlatması için köşe başı ve diğer belirli noktalara sabitlediği ışık kaynaklarıdır.
    (sanatsadim, 17.02.2008 14:15 ~ 14:39)
  4. okuldaki bir kış gelir aklıma içimi donduran,
    uzun yalnız bir yol,
    bütün çekiciliği yalnız olmasından kaynaklı.
    sen varsındır, köpekler ve sokak lambaları.
    bir mucize beklersin hayattan.
    bu lambalar turuncu ışık yayar o esnada ışığın yansımasıyla kar turuncuya dönüşür.
    şahidin yoktur.
    yıllar öncesine dönersin ne zaman kırmızı kar yağarsa o zaman denmiştir.
    turuncu karla birlikte için ısınmıştır.
    gözpınarların ıslanmıştır çözemezsin kardanmı yoksa...
    öğrencisindir yalnızsındır, yalnız.
    sadece sen sokak köpekleri ve turuncu kar.
    (parktaki amca, 19.03.2008 11:59)
  5. 5. nesil efendi ve bir o kadar mütevazi yazardır. gördüğü yazım hatasını ukalaca değilde acaba sen mi yanlış yazdın yahut ben mi yanlış anladım diyerek takdir kazanmıştır. helal olsundur.
    (Carmadon, 20.03.2008 13:08)
  6. ılımlı ve güzel nick seçimi ile benim gibi yeni bir yazar. *
    aydınlık seven. *
    (aglasevgiliyurdumagla, 20.03.2008 13:55 ~ 13:56)
  7. sahipsiz ve bi o kadar da ıssız gecelerin, en karanlık sokakların; yağan yağmura, kara, sıcak ve soğuk havaya, üstüne yüklenmiş olan görevlere hiç itiraz etmeden, bir gün olsun isyan bayrağını açıp da infilak etmeyen, gecelerce şahit olduğu olaylara aydınlık bir yüzle bakmaktan başka şansı olmayan, gece ve gündüzün en iyi aydınlığı. *
    (sokaklambasi, 20.03.2008 14:19)
  8. bu güzel nick in altında güzel bi yazar vardır inş. hayırlı olsun
    (mecazanlam, 22.03.2008 00:00)
  9. (#3313189) no lu entrysi ile uludag sozluk abartma timini is basi yapmistir.
    (bilgehan, 24.04.2008 20:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nationalism » cirozname » the incredible hulk » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » hababam taburu » borda atisi » belgariath » green label » bezgin » annenin olmesi » children of bodom » arizona dream » bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » aziz nesin » topac dansi » iron man » hukumetin yeni memur alimi » chirurgus » trt » blood of hatred » lost » geordie » probis » guven kirac in tadim reklami » anti emperyalizm populistligi » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » eksi oy almayi iplemeyen yazar » 1858 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa