sokak kopegi ile ev kopegi arasindaki farklar 

kapat
  1. sokak köpeğini ev köpeğinden ayıran farklardır. sokak köpeği pistir, ev köpeği temiz. sokak köpeği her daim açtır, ev köpeği yokluk bilmez. sokak köpeğinde doğal bir sevimlilik vardır, ev köpeği yapaydır. sokak köpeği daha asildir.
    #3701408 (efesim, 22.07.2008 12:02)
  2. ev köpeği hırsızları kovalar, sokak köpeği rüşvetle satın alınabilir. *
    #3701459 (tu kaka bana, 22.07.2008 12:13)
  3. her türün temel özellikleri farklılıklarıyla oluşmuş olsa da, doğalarına insan eli değdiğinden ortak özellikleri hayvanlıklarından çıkmalarıdır.
    #3701541 (erbain, 22.07.2008 12:34 ~ 19:11)
  4. +sokak köpeği -ev köpeği

-pısırıktır, hemen herşeyden korkar.
    +korkusuz bir komanda gibidir, her yere dalar, tehlikeli bulduğu herşeye saldırır.

-hayatını yaşar.
    +hayatı evde kokona sahipleri ile geçmektedir.

-ekmeğeni taştan çıkarır.
    +yediği önünde, yemediği arkasındadır.

-bağışıklığı çok daha güçlüdür.
    +hiç zor şart görmediği için bağışıklığı çok düşüktür.

-bol bol çiftleşme imkanı vardır.
    +bu fırsat çok az eline geçer. (bkz: abaza köpek)
    #3701601 (makinist, 22.07.2008 12:49 ~ 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sokak kopegi ile ev kopegi arasindaki farklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokak kopegi ile ev kopegi arasindaki farklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokak kopegi ile ev kopegi arasindaki farklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dtm » annelerle girilen komik diyaloglar » avea11 » babanin kriz var demesi » kktc ile turkiye farklari » yemek yemenin ilkellik olmasi » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » mangal mizah dergisi » rs4 rtr 3 evo » seri katil oldurmek » susannah york » ucak » kizim olmadan asla » ask incitir » arnavut kaldirimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bloodsucker » yalnizligi sevmek » kolpacino » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » ismail bey hani » kominist » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » dudut » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » kadinlari anlayamamak » kanyon » numaranizi arkadastan aldim » kimsenin birbiriyle konusmadigi isyeri » fleisch » kitap okumayi marifet saymak