sokak jargonu tadinda entry girmek 

kapat
  1. Sözlükte XX Kromozomuna sahip * yazarlarin an itibari ile tekrarladigi eylem.
    #304215 (vandalkepceoperatoru, 02.06.2006 16:18)
  2. normaldir zira önemli olan anlatılmak istenen olaydır.bu durumda daha kolay anlaşılır hale gelecektir yazan yazarlarca.her yazarın kendine ait bir yazım şekli vardır ***
    #304229 (aquantass, 02.06.2006 16:20)
  3. yazınsal eylemlerde her yazarın kendisine has bir üslubu vardır. eğer öyle olmasaydı, herkes aynı yazı tarzını kullansaydı victor hugo, murathan mungan, wirginia woolf, nietzsche, elif şafak, dostoyevski, bernand shaw, irvine welsh vs vs gibi yazarların hepsi fabrikasyon, tek tip olurdu. bu açıklamadan yola çıkarak her yazarın tarzı kendine hastır.
    #304234 (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

sokak jargonu tadinda entry girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sokak jargonu tadinda entry girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sokak jargonu tadinda entry girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok yorgunum » threads » beyazit ozturk e ayar veren teyze » sagopa dan baskasini tanimam abi » otme bulbul » ben bilmem keyfim bilir » anestezi » muz kokulu sampuan » tu kaka bana » ergenekonu savunuyorum mutluyum » uludag sozluk hakkinda ne dediler » online » henkka blacksmith » yavuz sultan selim » sahte sarisin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » calculus » hazar golu » bosa cikmis volkan demirel bakisi » evlilik kredisi » yasa ici » yaran youtube yorumlari » ranini » you can t do that » schizo » ama o benim dinimden degil » cherry » ozgurluge kursun » ataraxie » cmylmz » teoman