sohretli erkek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sohretli denizlerde yolculuk ettim
  2. erkek erkek diye duz duvara tirmanan abazan kadin
  3. kizlarin asik erkek yerine mantikli erkek secimi
  4. kizlarin efendi erkek yerine serseri erkek tercihi
  5. esya dolabina ciplak erkek resmi asmis erkek
  6. piyasada erkek gibi erkek kalmadi diyen kiz
  7. yakisikli fakir erkek vs tipsiz zengin erkek
  8. sevgilisine erkek arkadas yasagi koyan erkek
  9. hatun moduna girip erkek kekleyen erkek
  10. cirkin erkek yoktur fakir erkek vardir

© 2008 - uludağ sözlük

sohretli erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sohretli erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sohretli erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gunun sozu » poseidon dan kacis » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » pos makinasi » saga donuste yayaya yol ver » 7 yazar birlesip moderatore girmek » sarah palin » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » duygudurum » yavuz seckin » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » blok » vur ha vur » kafede yiyisen ciftler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » borc dekontu » yaman okay » michael j fox » i will always love you » faati » dun gece avatarini optum de yattim » esens » night ranger » turk dizisi cekmek icin gerekenler » ney calmaya borozan ile baslamak » ispanyolca » ak 47 » evlilik kredisi » cennetten kovulan insan replikleri » armutlu