sohret olmak icin evden kacan genc kiz 

kapat
  1. bir zamanların en popüler işiydi. bu kız da o işçilerden birisiydi. evet. bir zamanlar bir iş koluydu bu durum. sosyal güvncesi ve kadrosu yoktu. ama işti.
    kaçanların bir çoğu da güzel işçi olmuşlardı. seks işçisi.

(bkz: seks işçisi)
    #1898652 (cennetten kovulan, 10.07.2007 10:36 ~ 10:37)
  2. (bkz: allah kurtarsın)
    #1898658 (nvrs, 10.07.2007 10:38)
  3. hemen devamında kotu yola dusen genc kiz olarak aklımızda yer eden, bir zamanlar insanların şöhret olmak için evden kaçmak gerektiğini düşünmesine neden olana kızlardır.
    #1898666 (arpaci kumrusu, 10.07.2007 10:40)
  4. tedaviden önce: sohret olmak icin evden kacan genc kiz
    tedaviden sonra: gazozuna ilac katilarak kirletilen kiz

(bkz: coskun and nuri alco company)
    #1898679 (mulayim, 10.07.2007 10:44)
  5. bugün ünlü diye takılanların alayının babasıyla annesiyle görüsmüyor olmasının sebebidir.
    #1898745 (imitasyon, 10.07.2007 11:00)
  6. - ağalar istanbul ne tarafta?
    + gösterelim anam!!!!
    (bkz: arabesk)
    #1898757 (deatly, 10.07.2007 11:03)
  7. üvey annesinin gözleri üzerindeyken evden nal gibi bavuluyla nasıl çıktığı belli olmayan kız ilk olarak ya barların ya genelevin bulunduğu sokağa gelir. bavulunun üzerine oturur, safça etrafa bakmaya başlar. göbekli, gür bıyıklı ve gözleri içinde dönen kötü adamı beklemektedir adeta. gazoza atılacak ilacı da yanında getirmesi işlerini daha da kolaylaştıracaktır kuşkusuz, kötü yola düşmeme ihtimalini ortadan kaldıracaktır.
    bu sıralarda kanun veya kemandan ibaret olan kederli fon müziği ilaç sayesinde gün olup devran döndükten sonra "Life is life"a döner.
    #1898785 (mitheithel, 10.07.2007 11:08)
  8. filmlerin vazgeçilmez senaryosudur. Daha gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaşmadım ama filmlerde oldukça fazla gördüm.
    #1898953 (pmbrj, 10.07.2007 11:47)

© 2008 - uludağ sözlük

sohret olmak icin evden kacan genc kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sohret olmak icin evden kacan genc kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sohret olmak icin evden kacan genc kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben » nestea seftali » kara ciglik » kurt ulumasi » better off » cek git bebegim » buyukluk hezeyani » seri eksi oy veren ibne » birilerinden arta kalan duygularla yasamak » amok » adam olacak cocuk » mandalina baligi » eski sevgili » dayan koca adam » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kursuni renkler » tanri » oguzhan ozyakup » yaran baslik yonlendirmeleri » marti cigligi » hypnotic brass ensemble » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » tuomas holopainen » baba ocagi » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » favori filmi recep ivedik olan insan » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » cerea flexibilitas » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » nazim hikmet e nazim usta demek