smut king 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. king s x
  2. big king
  3. king ink
  4. in the name of the king
  5. the man who would be king
  6. the king and i
  7. sun king
  8. king tut
  9. ab king pro
  10. bb king

© 2008 - uludağ sözlük

smut king başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. smut king ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu smut king nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tetikci » cahillikler kitabi » dibutil suksinat » abisesque » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » ne dedene nene de ne nenene dede de » kevin martin » der meister » ernesto che guevara » kadin erkek esitligi » ece erken » deniz yilmaz » bunyamin ayasi turbesi » year book yourself » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuru mahmut efendi kahvecisi » a fine romance » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » ilk deniz ucaklari » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » ulugay sozluk » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » rs4 rtr 3 evo » hayat fatal i neden yoruyorsun » nanik atak » janos eckmann » 80 lerde cocuk olmak » global kredi krizinde ergenekon parmagi » yaratiliscilik » star ana haber