smirnoff north 

kapat
  1. benim gibi bir absolut delisine bile absolut u unutturan bir kere içeni kendisine bağlayan,diğerleri vodka ise bu başka birşey dedirten aşmış vodka.**
    #277777 (africa, 25.05.2006 17:48 ~ 18:00)
  2. %20 alkol oranı olan,yabani meyvelerle tatlandırılan,harikulade bir vodka çeşidi.içimi inanılmaz rahat.görünüşü bile insanı cezbetmeye yetiyor.
    #416385 (thetempleoftheking, 12.07.2006 00:32)
  3. kuzey böğürtlenleri ile aromalandıran, mavi, saklanısı şisesi olan içki. 40 YTL civarından satılmaktadır. sek olarak çok soğuk ya da bir kaç buzla tavsiye edilir. fazla buz tadını yavanlaştırabilir ki yazık olur.
    #1128302 (zaknafien, 09.01.2007 13:19 ~ 13:20)
  4. rengi de kokusu da tadı da çok güzel olan votka. arkasındaki etikette likör yazıyor ama sanırım türk gıda kodeksinde içkiler alkol oranlarına göre sınıflandırıldığı için böyle bir ibare eklenmiş.

bence bu içkiyi sek içmek gerek, zaten yeterince yumuşak bir içimi var daha da yumuşatmanın bir gereği yok gibi. ben bardak bile kullanmıyorum, param olursa alıyorum bir şişe koyuyorum masaya ve şişeden içiyorum. ertesi gün baş ağrısı falan da yapmıyor. ama yine de bünyeniz alkole alışık değilse dikkatli olunuz.
    #1562378 (karamsar kelimeler, 24.04.2007 04:11)
  5. sek ve bol buzlu şekilde mideye yuvarlanılması gerekir.
    #2610527 (krmyrdsn, 20.11.2007 17:25)
  6. buzsuz ve ılık içilirse güzel olmayan içki. dolapta biraz soğutun sonra üzerine çok fazla buz koyun biraz bekleyin buzlar çok az erisin. böylece biraz seyrelmiş olur. eğer seyretmezseniz çok tatlı gelebilir. oldukça şekerli bir tadı var. kokusu da oldukça ilginç. ancak vodkadan az alkolü olmasına rağmen sek buzlu içildiği için çok güzel kafa yapıyor.
    #2624237 (eurasia, 24.11.2007 12:37)
  7. mavi rengi ve cok hos kokusuyla smirnoff'un diger ürünlerini geride birakan, shot yapilasi votka.
    #3231996 (nekibuki, 05.04.2008 03:20)
  8. Hakikaten kokusu da tadi da pek bi guzel olan icildikce icilen, sonra feci sarhos eden. *
    Ertesi gunu ise inanilmaz bir basagrisi yapabilen guzide ickimiz. anlatilmaz yasanir.
    #3232078 (hardstyleismystyle, 05.04.2008 03:47)
  9. bol buzla içilmesi gereken votka yoksa yazık edersiniz o güzelim mavi rengine yanlız dikkat edilesi bir husus var tamamen bir keyif içkisi yumuşak içimli ve şekerli benim gibi sert içki sevenlere tavsiye etmiyorum rum için onun yerine.
    (bkz: captain morgan)
    #3290929 (Gabriel gray, 19.04.2008 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

smirnoff north başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. smirnoff north ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu smirnoff north nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» santino corleone » abdullah gul un ermenilerin davetini kabul etmesi » yanlislikla evcil hayvana basmak » tanri nin gozyaslari » the catcher in the rye » siir » ogretmenden izin almadan dersten cikmak » beklediginiz lider geldi » askerlik yoklamasi » hayatinin kadinini elden kacirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games