smiley koyuyom 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. smiley smiley destaney
  2. smiley burcu smiley
  3. smiley was here
  4. smiley ley
  5. con con smiley
  6. smiley
  7. smiley why here
  8. msn de smiley ile konusmak
  9. pis pis siritan smiley
  10. bal dudakli smiley

© 2008 - uludağ sözlük

smiley koyuyom başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. smiley koyuyom ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu smiley koyuyom nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» desmodus rotundus » gecegece » the day that never comes » otobuste on koltukta sapitan cocuk » dibutil suksinat » izmir » theophraste renaudot » bizden kacmaz kameralari » vicortus » erkek delisi » age of mythology titans » with the beatles » beyaz melek » alternatif prezervatif reklam sloganlari » numaranizi arkadastan aldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » syme » se7en » kibir » doomsday » ve tanri kadini yaratti » little big planet » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » dunya evi » onune gelene hakaret eden basbakan » ak akcenin kara gun icin olmasi » ask incitir » fifa 09 daki genc yetenekler » tanimadigin kizi msn e eklemek » bekaret » cumartesi yarim gun calismak