sloganli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sloganli tisort
  2. sloganli turban
  3. kalinlasti sloganli ruffles max reklami
  4. calve nin sik birak sloganli reklami
  5. hepsi posta da sloganli reklam
  6. sutas in hizmetinizdeyiz sloganli afisi

© 2008 - uludağ sözlük

sloganli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sloganli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sloganli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask » baslik silindigi icin silinen entry » atm den makbuz isteyen anarsist genc » theophraste renaudot » bas peri kulina » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » como el agua » kendine gomulmek » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » galatasaray atkisi » nefesim nefesine » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » izlanda nin satisi » kime derler sana derler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilmis sarki sozleri » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » kitap okumamayi marifet saymak » irkci saman ile irkci musluman savaslari » evrim teorisi » sehit annesi olmak » babanin ensesine saplak atmak » amo felicitas » jesus christ propogandasi » ote yandan » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » ernesto che guevara » kapini calan benim