sloganlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulke sloganlari
  2. tribun sloganlari
  3. yazar sloganlari
  4. film sloganlari
  5. otostopcu sloganlari
  6. ali taranli akp sloganlari
  7. cehennem sloganlari
  8. secim sloganlari
  9. gazete sloganlari
  10. abazan sloganlari

© 2008 - uludağ sözlük

sloganlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sloganlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sloganlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» direksiyon sinavina araba surerek gitmek » yaran ayarlar » ayni sarkiyi arka arkaya dinlemek » fethullahcilari nurcu sanmak » universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » fatih solak » moderasyonun hassas noktalari » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » zadig » en ciplak kizlarin istanbulda olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games