slip giyen adamin mali rahatlatmasi 

kapat
  1. kalabalık bir caddede apışarak ani bir duruş sonrası baş ve işaret parmağın koordineli hareket ederek nazikçe mala yapışmış (rahatsızlık verdiği yüz mimiklerine yansımış dişlerinin arasından acı bir şekilde keskin bir nefes alış)slibin esnetilerek maldan geçici bir süre ayrılması.Bu hareketin avuçlanarak yapılması etraftan ohaaa tepkileri çektiğinden pek tercih edilmemektedir.Bacakların esnetilerek iki tarafa bir balerin edasıyla açmayı unutursak hareketin karakteristikliğine ters düşmüş oluruz.
    #101094 (seska, 05.03.2006 02:45)
  2. oluşan görüntü kirliliğinin, pantolon cebinin hayata geçirilişi ile asgari düzeye indirgendiği avuç içi kadar mutluluk.

(bkz: tombala çekmek)
    #3092454 (kuzgun, 04.03.2008 14:26 ~ 14:27)

© 2008 - uludağ sözlük

slip giyen adamin mali rahatlatmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. slip giyen adamin mali rahatlatmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu slip giyen adamin mali rahatlatmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islamci olmak » scooter » metal gear solid » kendi entry ni iste budur ustat yapmak » duzenli lost izleyen insan akp secmenidir » allah im sana geliyorum » hz muhammed in sakalini open zihniyet » be my guest » ubs » gozgoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games