slasher 

kapat
  1. slash delisi, ders düşmanı, sarı kafalı yüce dost. büyüyünce ilk işim kendisine bir les paul almak olacaktır. hatta imkan olursa slash ile tanışmasına sebep olmak istiyorum.
    (mini mini bir nick konmustu, 11.11.2006 09:08 ~ 16.07.2007 17:00)
  2. nickine bakıp anında müzik zevkini tahmin ettiğim yazar. işlem tamam, tak tak. benim sayfama da entry girdiğini görünce pek bir sevindiğim yazardır kendisi.
    (fragile, 17.07.2007 18:52 ~ 18:53)
  3. ohoo dediğim yazar sol framede adem tolunay anadolu lisesini dördüğümde heyecanlanmıştım zaten. Aramız pek iyi olmadığı zamanlar da sırf okul takımını desteklemek için beni yalnız bırakmayarak konyalara** kadar maça gelen sonrada en değerli arkadaşlarım arasına giren müzik zevkini muhabbetini cok sevdiğim dost. ayrıca 3 temmuz 2007 robert plant antalya konserine herkes davetiye ile girerken bilete para vermiş nadir insanlardandır.
    (osmanthegral, 10.10.2007 17:44)
  4. tahmin ettiğim kişi olsa gerek.
    okuldaki gnr fanlarının en ateşlisi..
    (seconder, 19.10.2007 23:40)
  5. tanımadıgım ama kurdugu mustafa ozdem cumlesi dolayısıyla tebrik ettigim yazar.
    (go gunners go, 22.10.2007 12:22)
  6. 3 kasim 2007 antalya zirvesinde tanıştığım öss'ci genç, yakışıklı, zengin, kibar, (oha lan) yazar. ayrıca rus misafirlerimize lokma olmak üzereyken tarafımdan kurtarılmıştır. gerçi rus misafirlerden birkaçını evine davet etmeden de duramadı. evde devam edeceklermiş zirveye.
    (the kene, 03.11.2007 20:42 ~ 20:58)
  7. 3 kasim 2007 antalya zirvesi katılımcılarından. çevredeki masaların kızlarla dolmasına sebep olmuştur.
    bu cool duruş yeter sen başka hiçbir şey yapmasan da olur. kız olsaydım...............................................................
    (asi, 04.11.2007 01:56)
  8. beni dershane çıkışlarına giderken yakalayandır kendisi.*
    (the kene, 10.01.2008 12:37)
  9. bowlingde çok acayip bir atış stiline sahip insan. ama sıkı yumruk atıyor.
    (the kene, 06.02.2008 20:45)
  10. hayatının en stresli dönemlerinden birinde belki de ama yine de o cool duruşu hiç eksilmiyor üstünden.

ayrıca;
    (bkz: öss gençliğini soru çözme aparatı sanmak)
    (the kene, 12.02.2008 12:17)
  11. okuduğu lisenin hakkını vermesini bizzat istediğim yazar. lütfen!!
    (the kene, 30.04.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» club phaselis » komsu koyun delisi » tehlikenin farkinda misiniz » 10 mayis 2008 trabzonspor fenerbahce maci » ilkel insan » ata demirer » gus van sant » sydney bristow » eski sevgili » where does the good go » fernando alonso » ali sami yen stadyumu » sevisirken dikkat edilecek hususlar » ben dogdugumdan beri acim » ulusalci kesimin kiz tavlamadaki basarisizligi » yolkart » hincal uluc » merhaba ankara zirvesi » sahdamar » pismaniye » tavlada gelen zari kafiyeli soyleme » galatasaraylilarin genel ozellikleri » aborijin » trabzonspor taraftari » bosnak boregi » ilginc sorular » 00 00 00 saat 00 00 » pastirma » hasan yilmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa