slartibartfast 

kapat
  1. hitchhikers guide to the galaxy'de dünyayı tasarlayan magrathea eşrafından bir mühendistir. iskandinavya tasarımından dolayı ödül kazanmışlığı bile vardır. dünya 2'nin inşaatı sırasında kendisine yeniden tasarlanması için verilen afrika kıtasını floydlar ve buz dağları ile doldurarak huyundan vazgeçememiştir.
    (slartibartfast, 27.05.2006 17:26 ~ 14.06.2006 01:29)
  2. nicki ile bilim kurguya olan ilgisini açık eden. entrylerinden frpci olduğu anlaşılan. tahminimce korku edebiyatından da hoşlanan uuser.
    (halit ayarcı, 03.07.2006 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deviantart » enemyof » seftali » tolga ozbey » yasar okuyan » brilliant » deeplomattt » jest ve mimikler » giresunspor » sazan » rs ne la » aq diyen kiz » bazen yaksan da gelmez » euro 2008 turkiye aday kadrosu » plantasyon » hakan tasiyan » tanri turk u korusun » kivi » kizce » old love » benim 36 cocugum var keske 50 60 olsaydi » madenciye agit » fernando sucre » coktandir » english premier league » auguste comte » emo » banyan » eagle a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa