slanski 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sl
  2. sl 186
  3. sl 286
  4. sl8n8
  5. slaanesh
  6. slaap
  7. slab
  8. slaboye sertze
  9. slachting
  10. slack

© 2008 - uludağ sözlük

slanski başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» guzel cirkin demeden atlayan adam » lebron james » besinci nesilde eksik olan sinerji » cengeltepe hoyugu » recep tayyip erdogan » cehenneme 5 litrelik suyla gitmek » ahmet telli » sinirlar arasinda » yaran entry silinme sebepleri » icime dert oldu bakla yememen » abaris » gulben ergen le surpriz » terakkiperver cumhuriyet firkasi » cin ali » ben hicbir korsan urunu kullanmam » robert s coffee » inan cetin » sozlugun cahil olmasi » ikinci abbas » kiyamet gunu gazete mansetleri » nail file » ivar aasen » moderasyon » onder turaci » topa her kafa vurusunda beyin hucrelerinin olmesi » objebi » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » bir gayle bir lezbiyenin iliskisi » egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir » kac yasindasin sorusuna alternatif cevaplar » sessiz » seri eksi oy veren mafya » mikroislemci » king arthur » vakit kaybi » tuncay ozkan » mustafa ekinci » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar » work and travel » shearwater » aramaya inandim lakin var bi pustluk onda » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » daragacinda olsak bile son sozumuz fenerbahce » no man s land » kim kardashian » istalagmit » aslinda bir konu var » turkulerden de caldim » claudio abbado » bmw 630i a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa