slaap 

kapat
  1. annelis verbeke'nin iLk romanı.. kitap türkçeye "uyku" ismi iLe çevriLmiştir..

kitap; uykusuzLuk çeken maya iLe gecenin içinde karşıLaştığı ruh ikizi benoit'in hikayesi anLatır..

"herkes uyur.. uyku, geçmişLe bugünü birbirine bağLar.. uyku sindirir.. yaraLarı sarar.. uyku zenginLe fakiri, kadınLa erkeği, insanLa hayvanı eşitLer.. benden başka herkesi.."

ayrıca;
    slaap hollandacada "uyku" anLamına geLir..
    #1313045 (Tucimania, 16.02.2007 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

slaap başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. slaap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu slaap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran telefon diyaloglari » anakonda nonda » friedrich wilhelm nietzsche » bu sozluge omrumu verdim ben » wts » yolda karsilasilan eski ogretmen » kadilar turbesi » emre aydin » bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak » kollenkima a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci