skymap 

kapat
  1. internetteki en ayrıntılı ve kapsamlı gökyüzü haritalarından biri. bu haritayla takimyildiz ları ve galaksi leri görüntüleyebilir, bulunduğunuz konum ve saatte gökyüzünün nasıl olduğunu görebilir, isterseniz haritadaki yıldızların üzerine tıklayarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

http://www.sky-map.org/
    #1712673 (ditty, 01.06.2007 16:30)

© 2008 - uludağ sözlük

skymap başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. skymap ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu skymap nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beden derslerinde mintika temizligi yapmak » not a second time » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » don t bother me » tori amos » bas peri kulina » fatih kacan » americanista » internet gazetesi » beziman » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » sevis » bluevelve » salma hayek » secret heart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » little child » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » ask hukmeder » kolpa turk filmleri » ask susturur » alparslan erdem » with the beatles » can yucel cevirisi » last fm » kaynima kaydim » istanbul surlari » dijital binali abi » yapilan her espriye gulen insan » of ulan of » ozgur tutsak