skorboard 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. skor
  2. net bir skor
  3. net skor
  4. skor yazari
  5. skor tarihciligi
  6. skor yapmak
  7. skor tahtasi
  8. skor tahmini
  9. bu skor x i bir ust tura tasir
  10. dakika ve skor aliyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

skorboard başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. skorboard ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu skorboard nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dp perfumum » salcali sogan kavurmasi » sucugu dogradiktan sonra soymak » not a second time » hayatin cekilecek cile olmamasi » kominist » beyaz etli prens » insanlari super kahramana donusturen bocekler » creationism » dusunce gucuyle klavye kullanmak » rahmetli ozal i unutamamak » alparslan erdem » kapini calan benim » seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » ataturk un karga kovalarken olmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » yapilmis en aptalca dalginlik » ismail aq » neden hala » the midnight meat train » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » alternatif prezervatif reklam sloganlari » halusinasyon » 22 inci yuzyil » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » ayyash maghanda » istanbul da yasama vergisi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » ogretmen bakanligi » ask ucurur