skint 

kapat
  1. şu andan bir onbeş dakika kadar evvel üyelik almış ve fekat bir gün önce kendi nickiykle bir şeyler yazılmış olduğunu dehşetle farkeden kullanıcı.
    nası yani tandanslı bakışlarını monitörden hala ayıramamıştır...
    vay anasını sayın seyirciler....
    (skint, 14.01.2006 12:47)
  2. gozunden birşey kacmayan yazarmıs kendisi,takdir edilesi gercekten.
    (selen17f, 14.01.2006 23:16)
  3. yazdıklarıyla zeki oldugunu belli eden,ancak her zaman her seyin dogrusunu bilemeyeceğini de kabullenmesi gereken yazar.
    (selen17f, 14.01.2006 23:33 ~ 23:38)
  4. zekası bilinemeyen ama olaylara bakış açısının ilginç ve farklı olduğunu görebildiğimiz ekşisözlük kaçkını.
    (komandost, 14.01.2006 23:40)
  5. yazdıklarından kaliteli bir yazar olduğunu anlıyoruz bu sözlükçümüzün.iyiki katılmış,hoşgelmiş dedirtiyor.
    (Elendil, 15.01.2006 19:22)
  6. yaptığım kapsamlı araştırmalar sonucu skint'in cebi delik, meteliksiz anlamına geldiği gibi içinde birçok sanatçıyı barındıran bir plak şirketi olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.

(bkz: ben neymişim)

birbirine zıt anlamlardan hangisinin kendisiyle bağlantılı olduğunu merakla bekliyoruz.
    (arabaciarabayatasget, 20.01.2006 13:27)
  7. ben fakirin çok çok öncelerden beri kullandığı bir başka nickin kırpılmış halidir; kırpılmamış halinin olduğu gibi bunun da bir anlamı yoktur; yani mevcut anlamları ilen bir ilintisi yoktur.
    (skint, 20.01.2006 13:33)
  8. (bkz: fakirmis lan bu)
    (bkz: fakir ama gururlu genc)
    (bkz: saka kaldıran insanlara hayran olmak)
    (arabaciarabayatasget, 20.01.2006 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cemal sureya » flea » so many lies » kazma yazar » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » ismail yk posteri » suleymancik » afife jale » duman avcilari » panteizm » battlefield vietnam » gavur parasiyla bes para etmez » euro 2008 i ilker tahsin anlatsin » mustafa keceli » is baska arkadaslik baska » yanlis numara diyaloglari » hatirla sevgili senaristinin orgut uyeligi » tayland » mert icgoren » gerber kirisi » kunefe » tarik uregul » sizofrengi » tasma » world of warcraft » sirin baba ve kirk haramiler » onder sav » sozluk yazarlarinin kredi karti numaralari » buono fortuna a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa