sizofrengi 

kapat
  1. Sizofren hastalarının herhangi bir konudaki yazılarının yer aldığı dergi(ydi)

Sloganı olan "Butunuyle Kuskudayız" ile,kapak tasarımları ve içeriğiyle özlenecek dergilerden biridir
    #236924 (nukleermalkav, 12.05.2006 21:11)
  2. eyep sıkı yazıların da olduğu ilginç bir dergiydi. kim normal kim değil diye düşündürürdü insanı yazılar.
    #237283 (kassandra, 12.05.2006 22:21)
  3. eğer bu kişi yazarsa (bkz: şizofrengiri)
    #237412 (impayatoy, 12.05.2006 22:46)
  4. yayın kurulu Fatih altınöz, Mehmet şenol ve Yağmur taylan olan,
    1993 yılında psikiatri asistanın çıkarttıkları bir dergidir.
    "tezi biten derginin kendisi de biter diyerek" ; 2005 yılında son sayısını çıkartarak, okurlarına bir tokat atmıştır..

yıllar sonra:
    fatih altınöz: güle güle, gülüm ve çinliler geliyor adlı filmlerin senaristi oldu.
    yağmur taylan: küçük kıyamet ve okul filmlerinin yönetmeni ve bir de taylan biraderlerin yarısı oldu.
    mehmet şenol: ne oldu?
    bir de ah muhsin ünlü vardı aklımda kalan: "Gidiyorum bu" adlı kitabın yazarıdır.
    #1911697 (abala, 11.07.2007 20:40)
  5. bütünüyle kuşkudayız mottosu ile yayımlanmış dergidir. ve sadece yayımlandığı döneme değil devam eden dönemlere de damgasını vurmuş dergi(idi).

tıpkı diğer güzel edebiyat dergileri gibi çok! satmasından mütevellit sahipleri parayı vurup!/dergiyi kapatıp karayip adalarına kaçmışlardır. genç şairler ise bütünüyle kuşkudayız diyerek şiirleri ceplerinde kalakalmışlardır.

topladıkları şiirleri afiyetle yedikleri rivayet olunur.

(bkz: bütünüyle kuşkudayız)
    #3419689 (akustikcinayet, 19.05.2008 22:18 ~ 22:19)

© 2008 - uludağ sözlük

sizofrengi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sizofrengi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizofrengi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif acikogretim fakultesi sinavi sorulari » hipolito irigoyen » sozluge okur kazandirmanin yollari » misirli ahmet » aagresifbayan » orospu oldugunun farkinda olmayan insan » hanceri sapladi » yeni nesil » off cok yakisikliyim ulan » entry nin silinmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games