sizin icin 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

SiZiN iÇiN

Sizin için, insan kardeşlerim,
    Her şey sizin için;
    Gece de sizin için, gündüz de;
    Gündüz gün ışığı, gece ay ışığı;
    Ay ışığında yapraklar
    Yapraklarda merak;
    Yapraklarda akıl;
    Gün ışığında binbir yeşil;
    Sarılar da sizin için, pembeler de;
    Tenin avuca değişi,
    Sıcaklığı,
    Yumuşaklığı;
    Yatıştaki rahatlık;
    Merhabalar sizin için;
    Sizin için limanda sallanan direkler;
    Günlerin isimleri,
    Ayların isimleri,
    Kayıkların boyaları sizin için;
    Sizin için postacının ayağı,
    Testicinin eli;
    Alınlardan akan ter,
    Cephelerde harcanan kurşun;
    Sizin için mezarlar, mezar taşları.
    Hapishaneler, kelepçeler, idam cezaları;
    Sizin için;
    Her şey sizin için.
    #716929 (thedewil, 09.10.2006 21:26 ~ 21:27)

© 2008 - uludağ sözlük

sizin icin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sizin icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizin icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sulu bira » bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor » metal slug » nukleer bomba cikti delikanlilik bozuldu » tuketim toplumu » klasik sosyalistler » babanin apartman yoneticisi olmasi » haime pahilio » idam edilirken erekte olan afrikali » bay dogru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games