sizin gibi sevilmeyecegim 

kapat
  1. hep seven taraf olan kişinin belki sessiz bir kabullenişle ya da panik ataklar geçirerek söylediği söz. sevilmeye engel yabani isyanlar. yan masalarda ya da düpedüz önünüzde gülüşenler.. bir şeyler fena halde ters gidiyordur ya, hayat ipleri sizin elinizden alalı çok olmuştur.

ben'de azalmak
    sen gibi uzak
    o gibi tanımsız
    biz gibi karışık
    siz'den korkarak
    onlar kadar kanartıcı
    #2431104 (mikserde yuzen balik, 05.10.2007 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sizin gibi sevilmeyecegim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sizin gibi sevilmeyecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizin gibi sevilmeyecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ajda pekkan » ubs » live in gdansk » uludag sozluk ten soguma nedenleri » taken » alaaddinin sinirli lambasi » uuserlerin deviantart adresleri » elvan abeylegesse nin disleri » at pazari » yilmaz ozdil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games