sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz 

kapat
  1. sosyal mesaj içeren reklam repliği...
    cem yilmaz'ın kendine has ses tonu ve mimikleri ile ölümcül komik hale gelen söz öbeği...
    #126783 (ferrole, 23.03.2006 11:49)
  2. mike'ın pelus'a söylediği söz.
    hodri meydan havası da taşır.

daha sonra pistte kapışır bu ikili.
    elbette ki mike pelusun eline vermiştir.
    arabayı da kaptırmıstır pelus.
    artık maslak opetten minibusle devam etmek zorunda kalmıstır.
    #133714 (can, 27.03.2006 00:31)
  3. (bkz: alırım anahtarını)
    #3995247 (sovenist sovalye, 22.09.2008 15:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » militarist ulkede beden dersi » hayko cepkin » mustafa kemal ataturk » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » erdal sarizeybek » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » jack bauer vs polat alemdar » bos beles entryler » bionic commando rearmed » ataturk cagdasliktir » aktutun baskininda ergenekon parmagi » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » arcil ve sota » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laf sokusturmak » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » kibir » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » ogretmen cocugu » yutkunmak » kuzey irak » timucin esen » stevemcqueen olmak » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » amo felicitas » istemezdim » cumartesi yarim gun calismak