sizin gibi gencleri facebook ta gormek isteriz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizin gibi gencleri yatakta gormek isteriz
  2. sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz
  3. sizin gibi gencleri piknikte gormek isteriz
  4. sizin gibi gencleri inonu de gormek isteriz
  5. sizin gibi gencleri sozlukte gormek isteriz
  6. eski sevgiliyi facebook da gormek
  7. sizin gibi degilim
  8. sizin gibi sevilmeyecegim
  9. facebook tan sevilen kisinin ayrildigini gormek
  10. celebrity yim ama ben de sizin gibi insanim

© 2008 - uludağ sözlük

sizin gibi gencleri facebook ta gormek isteriz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sizin gibi gencleri facebook ta gormek isteriz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sizin gibi gencleri facebook ta gormek isteriz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muezzinin esiyle yakalanan imam » adalet » sabaha kadar iciyoruz zirvesi » metallica » art vandelay » koli bandi ile top yapmak » sozluge geldim hemen sivrileyim ekolu » google » ilk insanlarin maymundan geldigi gercegi » cok da tin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci