size bisey anlatilirken dinliyomus gibi yapmak 

kapat
  1. Asla anlamadığın halde anlatan kişinin hevesini kırmamak adına karın ağrıları içinde kıvranırken, gülümseyen bir yüz ifadesiyle her söylediğini onaylayıp, sana soru sormaması ve bir an önce bitirmesi için dua etmek.
    #1633700 (Ezzz, 12.05.2007 02:27)
  2. yüzüne bakıp kafa sallamanız yeterlidir.

ve anlatılan konu bittikten sonra ''mutlak suretle'' anlatan kişiden ya da anlattığı konudan yana çıkarsınız.

tabii anlamadığınız halde.
    #1633715 (iplik, 12.05.2007 02:31)
  3. msn programında "hihi" yazdığınızda (ekli ise) çıkan smileyin kafa sallaması ile birlikte "evet, anlıyorum" izlenimi verme durumdur.
    #1633725 (iceri terligi, 12.05.2007 02:34)

© 2008 - uludağ sözlük

size bisey anlatilirken dinliyomus gibi yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. size bisey anlatilirken dinliyomus gibi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu size bisey anlatilirken dinliyomus gibi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abiye msn sifresini vermek » deeploma » buyuk turk siiri antolojisi » nokia e65 » pkk li teroristlerin magarasinda yazan yazi » buji shrek apo » cevriye » hedonism » gotum haber ajansi » uludag sozluk vs fethullah gulen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci