size baba diyebilir miyim 

1. onur sener'in türk filmlerinin unutulmaz repliklerine, afişlerine yer verdiği kitabının adı.
    #1324128 (krmyrdsn, 19.02.2007 21:07)
  2. - ne kadar iyi bir insansınız amca. size baba diyebilir miyim?
    + de anacım de. canın ne istiyorsa de ayol.
    - aaa. sen amca değilsin. anne mi desem sana?
    + daha kestirmedim ama kestirince öyle dersin.
    - şimdilik teyze diyeyim bari.
    + peki öyle de.
    - kaç para bu arada?
    + 50 ytl.
    - çokmuş..
    #2346130 (deatly, 20.09.2007 09:54)
  3. -size baba diyebilirmiyim?
    +ben evliyim. annenle sadece arkadaşız o kadar tamam mı?
    #2346145 (atnicki, 20.09.2007 09:59)
  4. -size baba diyeblirmiyim?
    +tabii yavrum.sen ne tatlı bir çocuksun öle.
    -sende çok iyisin baba. arkadaşlarımla lunaparka gideceğiz. bana 100 ytl verirmisin baba?
    +sieeee velet.
    #2346171 (atnicki, 20.09.2007 10:08)
  5. yeşil çam'da, başroldeki küçük çocuğun, ekrem bora tadında biriyle kounuşurken, "babam bizi küçük yaşta bırakıp gitmiş, onu hiç tanımadım, amca sizi çok sevdim" diyip, akabininde sorduğu soru.
    #3015626 (ben hep 17 yasindayim, 16.02.2008 23:23 ~ 23:24)
  6. (bkz: ananı da al gel)
    #3015644 (ezberi bozan katib, 16.02.2008 23:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

size baba diyebilir miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. size baba diyebilir miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu size baba diyebilir miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about size baba diyebilir miyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk filmlerindeki klise hikayeler » kizina ada hediye eden baba » size kanim cok isindi » adsl speed test » bekaretini evlenmeden peskes cekene vesika vermeli » ucuncu nesil yazarlari cok seviyoruz » guybrush threepwood » laptop un uzerine sivi dokmek » charlie chaplin » 6 kasim 2002 » haydi yazarlar cumaya » sebnem donmez » olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » dar alanda kisa paslasmalar » meclis lokantasinin ucuz olma nedenleri » arda turan » kahverengi gozlulerin renkli lens takmasi » fua cafe » gardiyanlarin engin ceber savunmasi » verilesi moderator kisi » milliyet » ballon d or » seppuku » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ali kalinli » collage » level » sivan perwer » salmonella shigella » the texas chainsaw massacre » yanlis anlasilan basliklar » iclal aydin » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yildiz » risale i nur