siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. darbe istiyorsaniz darbe yapalim
  2. seriat mi darbe mi
  3. ya seriat ya darbe
  4. ya seriat ya darbe sorunsali
  5. seriat isteyenlerin tek sansi darbe
  6. ne seriat ne darbe demokratik turkiye
  7. ne seriat ne darbe kafasi guzel turkiye
  8. seriat istiyorum
  9. is bulmak istiyorsaniz cince ogrenin
  10. nasil bulmak istiyorsaniz oyle birakin

© 2008 - uludağ sözlük

siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir boka benzemeyen minimal siir » hozan besir » le notti di cabiria » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » ameliepoulin » uludag sozluk un cehennem klonundan basliklar » cyanide » bevval i ceh i zemzem » tarihi tarihcilere siyaseti siyasetcilere birakmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games