siz nasil munasip gorurseniz babacigim 

kapat
  1. bu lafın söylenmesinden sonra, şöyle baba olan şahıs hafiften sizi süzer ve o anda yüzünüzün aldığı üzgün ve sitemli pozisyondan hemen etkilenir. * * *

+şeyy, baba benim kız arkadaşım işte biliyosun dimi yani var olduğunu...
    -eee biliyorum ne var?
    +hiiç baba işte aklıma geldi de birden.(üff baba ilk seferde anla bikere de a.k yaa)
    -neyse ben gideyim artık baba, görüşürüz.
    +lan eşşoluşşek niye para istemedin benden bu kez... afferin lan hakkettin bu kez seni eşşek sıpası... al bu yüzlüğü de istediğin gibi harca.
    -sağol baba, hiç gerek yoktu ki aslında yaa. neyse üzerinde yoksa kalsın almıyıım... (ver baba veer hemen gidiyim çabuuk) * *
    #2208866 (sanitarium, 27.08.2007 15:09 ~ 15:10)
  2. - çikolatalı gofret mi alayım metro mu?
    + siz nasil munasip gorurseniz babacigim.*
    #2208913 (larker, 27.08.2007 15:14)
  3. - vasiyetimde sana bir bok birakmiyorum.
    - siz nasil munasip gorurseniz babacigim.
    - bu kadar büyük mallik görmedim.
    #2208924 (mulayim, 27.08.2007 15:15)
  4. 80 dönemi türk filmlerinde genellikle fabrikatör babanın, iyi eğitim almış çocuklarından duyduğu bir söz. konu ise muhtemelen evlilik ya da "o kızla görüşmeyeceksin" tarzı laflar olur.
    #2208933 (gothic evil, 27.08.2007 15:16)
  5. (bkz: ben bilmem beyim bilir)
    #2208963 (siyam kedisi, 27.08.2007 15:20)
  6. kız isteme seremonisinin artık anlamını yitirmiş laf kalabalıklarından bir kuple.

-ee sen ne dersin kızım?
    -siz nasıl münasip görürseniz babacığım.
    #2208966 (kahvekremasi, 27.08.2007 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

siz nasil munasip gorurseniz babacigim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. siz nasil munasip gorurseniz babacigim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz nasil munasip gorurseniz babacigim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haddini asmak » karin » osman bin halis » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu » gise rekoru kirmak » burcix » ozcan deniz in cano kopege agidi » zeytinli rock fest 2008 » camiye giden solcuya tip tip bakan tip » mesgale a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games