siz kimi kandirdiginizi saniyorsunuz ha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimi dertten icer kimi neseden ben icerim siseden
  2. kimi sever gonulden kimi raikkonen
  3. kimi tolga der kimi raikonen
  4. kimi raikkonen kimi degil
  5. soludugunuzun hava oldugunu mu saniyorsunuz
  6. o bilge arabasini niye satti saniyorsunuz
  7. kimi
  8. kimi kimi
  9. siz kimi aradiniz
  10. kimi aradiniz

© 2008 - uludağ sözlük

siz kimi kandirdiginizi saniyorsunuz ha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siz kimi kandirdiginizi saniyorsunuz ha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz kimi kandirdiginizi saniyorsunuz ha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hexenkessel » tilki dansi » bir boka benzemeyen minimal siir » ati radeon hd 3850 » dikkat abdestiniz bozulabilir » bekaret uzerine acilan basliklar » kitap okumayi marifet saymak » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » agizdan kan gelmesi » sinan engin » ninjutsu » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » olasi turk spor gazetesi haberleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ali cevat akkoyunlu » hakan aysev » syme » erkeklerin guzel kadin zaafi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » benjamin linus » seri katil oldurmek » adnan senses » hasan mezarci » hayattan sikilmak » ask konusturur » aciyi ellerinde buyutmek » beko » serva dinu » uludag sozluk pkk klonundan basliklar