siz hepiniz ben tek 

kapat
  1. (bkz: ben tekim siz hepiniz)
    #1636439 (thedewil, 12.05.2007 21:59)
  2. aduuket isimli punk rock grubunun ilk albümlerinin ismi.
    #4013528 (Sarp, 26.09.2008 22:14)
  3. kendini bir bok sanan kişinin genellikle herhangi bir spor müsabakasından önce sarf ettiği cümle. müsabaka diyince ciddi oldu lan. genelde 3-4 kişiyle oynanacak basketbol veya futbol maçlarında kullanılır. cümleyi kuran arkadaş "hepinizi tek geçerim olum, uğraşmayın kadroyla" mesajı verir ve her zaman da kazanır. basketbolda söylemişliğim çoktur, heheyt.
    #4013537 (der meister, 26.09.2008 22:15)
  4. çocukken yapılan tek kale maçlarda, kendine en çok güvenen veletin kurdugu cümle.

'alayınızı ipe dizerim' anlamındadır.

(bkz: ipe dizmek)
    #4013554 (Saipsiz, 26.09.2008 22:18)
  5. (bkz: ben hepimiz siz tek)

(bkz: algıda sıcıcılık)
    #4013568 (almanca sevisen adam, 26.09.2008 22:21)

© 2008 - uludağ sözlük

siz hepiniz ben tek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siz hepiniz ben tek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz hepiniz ben tek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunyamin ayasi turbesi » the day that never comes » uludag sozluk yazarligi yemini » ulu tv icin program onerileri » albert finney » tarhana » sivrisinege ucan tekme atmak » norton ghost » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » ati radeon hd 3850 » pit » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » bininci entry » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » kucuk kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cupcake » kemal was gay » gol sevinci » kitap okumayi marifet saymak » bon iver tarzi baslik acma rehberi » firindan yeni cikmis ekmek » cok zor uyanan insan » yuck fou » driving miss daisy » turkiye de internet sozluk kulturu » harry kewell » yeter artik vurmayin adam oldu » deniz feneri dernegi davasi » noi albinoi » vicortus