siz diyorum ama sizi kastetmiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sizi gidi yuzde 19 luk glu glu danscilari sizi
  2. ben sizi tanimadan once de sizi taniyordum
  3. oha diyorum
  4. ne diyorum lan ben
  5. my name is ne diyorum ulan ben
  6. ben ne diyorum sen ne yapiyorsun
  7. bak lutfen diyorum
  8. hey sana diyorum
  9. alo kime diyorum ben
  10. ben gercekten diyorum ama

© 2008 - uludağ sözlük

siz diyorum ama sizi kastetmiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siz diyorum ama sizi kastetmiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz diyorum ama sizi kastetmiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bim » apraksi » fc homburg » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » 17 mayis » kurt » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » melankolik » that was just your life » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » hasmir99 » limit » essence » degeneration » batuhan karadeniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vaudeville for vendetta » ephebophilia » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » ezginin gunlugu » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » pirskirin » uludag sozluk hakkinda ne dediler » zehir » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » pardus 2008 » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » yarim » bos bos monitore bakmak » yamyamlik