siz de x diyenlerdenseniz yalniz degilsiniz 

kapat
  1. milliyet'in son zamanlarda yaptığı güzel reklamlarının konusudur.
    #609891 (markasiz, 05.09.2006 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

siz de x diyenlerdenseniz yalniz degilsiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siz de x diyenlerdenseniz yalniz degilsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siz de x diyenlerdenseniz yalniz degilsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gundelik hayat teorileri » baska marketin posetiyle markete giren kisi » bulbulun cilesi » there s a place » borc dekontu » avdan koyu tumulusu » abdulaziz han » the chosen pessimist » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » dinsizlesiyorum muntazaman » sehirler arasi yolculukta uyumak » demirhindi » duygudurum » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » dolmusta onde oturmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet karayay » 1971 » gelecegin bi yuzyil sonrasi » iki esli ustegmen » ozledim seni » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » milla jovovich » obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » agrypnie » hicbise » ezik » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » dun gece » serdar ortac » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye