siz cikin sozlukle basbasa kalmak istiyorum 

kapat
  1. sozluğu sozlukten çok öte bir şey zannettemenin sonu...iş çığırından çıkarsa şu cümlelerin de kurulması olasıdır..

(bkz: sozluk gel lan kafaları çekelim)
    (bkz: sozluk sen hiç aşık oldun mu)
    (rasko, 17.01.2006 03:35)
  2. (bkz: cık dışarı)
    (bkz: sozluk erkeksen cıkısta gel)
    (bkz: psikopat ssg nin uludag sozlugu pataklamadan onceki son sozleri)
    (eru, 17.01.2006 03:37)
  3. (bkz: uludağ sozluk bana mutluluğun resmini çizebilir misin)
    (rasko, 17.01.2006 03:38)
  4. (bkz: sozluk sen milli oldun mu lan)
    (bkz: anlatsana lan anlatsana)
    (rasko, 17.01.2006 04:10 ~ 04:11)
  5. çok kederlenen yazarın çevresinde dertlerini paylaşacak, sırlarını anlatacak birini bulamaması sonucu zikredeceği cümle.
    (gonulcelen, 06.04.2006 18:10)
  6. sözlük hakkında hain emelleri olan yazarın kurabileceği bir cümle. online listesinde görüldüğünde gizemli moda geçmek caizdir.
    (july4th, 12.12.2006 23:05)
  7. - siz cikin sozlukle basbasa kalmak istiyorum ben
    + olm biz çıkarsak sana kim oy verecek?
    - beni tanidilar siz kacin.
    + hasktr. kaçhayım.
    (larker, 12.12.2006 23:09)
  8. hasan: ben çıkıyorum sevgilim, çok uykum geldi.kimse de kalmadı zaten.

mürüvvet: sen çık, ben sözlükle başbaşa kalmak istiyorum.

hasan: kız başına napıcan ortalarda gece yarısı, çık bakim çabuk.

mürüvet: ?!!
    (kahireden ibrahim paşa, 13.12.2006 22:30)
  9. sözlükle özel bir meseleyi görüşmek isteyen yazarın söyleyebileceği söz.
    (arabaciarabayatasget, 11.03.2007 01:49)
  10. sabahın kör saatlerinde online olan yazarların istemez başına gelen hadise.
    (roulette, 11.03.2007 01:59)
  11. sözlüğe bir sırrını aktarmak isteyen ama etrafta başka yazarlar olduğu için çekinen yazarın söyleyeceği söz.
    (arabaciarabayatasget, 24.06.2007 02:34)
  12. (bkz: sözlük ile içli dışlı olmak)
    (tomamca, 24.06.2007 02:40)
  13. devamında pul koleksiyonunu göstermek için, sözlüğü eve atacak olan yazardır.
    (altin kafesteki bulbul, 24.06.2007 02:51)
  14. (bkz: sözlükle sevişmek)
    (Kajmer, 27.08.2007 05:15)
  15. Sözlüge anlatmak isteyecegi seyin cok özel olduguna isarettir. Olayi abartanlardir , sözlük sevgili degildir , biz onun sevgilisiyizdir.
    (CitLemBiK, 27.08.2007 05:58)
  16. evdeki çenebazlardan bıkan yazarın en çok kurduğu tümcedir. entry girerken hata yaptırırlar, silinmesine sebep olurlar. boş laflardan bıkan yazar, sessizlik içinde, anlamlı entryler okuyup sakince düşünmek ister.
    (tepesersemi, 27.08.2007 10:44)
  17. (bkz: üstüme hafif bir şeyler alıp çıkıyorum)
    (yakida, 27.08.2007 10:52)

© 2008 - uludağ sözlük

siz cikin sozlukle basbasa kalmak istiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» turkiye de basbakan olmak » gabriel gray » bundesliga » tufarganli asik abbas » umut guzelses » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » anibal taksi » sanliurfa » oturdugu yerden entry girmek » before i got my eye out » menekse ile halil » mahrem » kuskayasi aniti » esra erol » ozurlu gencin yasama sevinci » siki siki baba » prisoner » e okul » yeni baslayanlar icin orospu cocugu » son » raul gonzales blanco » ege aydan » sozlukculerin blog adresleri » yo en la prizion » death triumphant » bir kavmin efendisi onlara hizmetkar olandir » bakara suresi » zahid » pirateturk net » baskasiyla ugrasmayip kendiyle ugrasan masum koylu » svend aagesen » senay gurler » tarsus » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » so what » sigara yasagi » yagcakmis gibi yapip yagmayan yagmur » ayarlara bogmak » enderun sevgiler » karin » testimonial » diskispor adeta bosaldi » walter benjamin » dunyanin en gereksiz adami » arkan in kaplanlari » ilgi mesaji » dal tasak » bayii » ayagin karincalanmasi » cikmaz sokak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa