siyad 2006 odulleri 

kapat

1. sinema yazarları derneğinin bu akşam dağıttığı ödüller.

en iyi yönetmen: reha erdem
    en iyi erkek oyuncu: erkan can
    en iyi kadın oyuncu: ışıl yücesoy
    en iyi yardımcı kadın oyuncu: şenay gürler
    en iyi yardımcı erkek oyuncu: ilker aksum
    umut vaadeden oyuncu:engin akyürek
    #1192403 (telashe, 23.01.2007 00:51 ~ 00:56)
  2. reha erdem e ödül dağıtalım zirvesi neDÖNMÜŞ ÖDÜL TÖRENi.

en iyi film: beş vakit
    en iyi yönetmen: reha erdem(beş vakit)
    en iyi senaryo: nilüfer güngörmüş - reha erdem (korkuyorum anne)
    en iyi erkek oyuncu: erkan can(takva)
    en iyi kadın oyuncu: ışıl yücesoy(korkuyorum anne)
    en iyi yardımcı erkek oyuncu: ilker aksum (küçük kıyamet)
    en iyi yardımcı kadın oyuncu: şenay gürler (korkuyorum anne)
    en iyi görüntü yönetmeni: florent herry(beş vakit)
    en iyi müzik: rahman altın (cenneti beklerken)
    en iyi sanat yönetmeni: naz erayda - hakan yarkin (hacivat karagöz neden öldürüldü?)
    en iyi kurgu: nathalie le guay- reha erdem(korkuyorum anne)

EVET GÜZEL BiR FiLMDi KORKUYORUM ANNE YiNE DE BAZI DALLARDA DiĞER FiLMLERiN HAKKININ YENDiĞiNi DÜŞÜNÜYORUM

BU YÜZDEN atilla dorsay BAŞKANLIĞI'NDAKi SiYAD'I VE VERDiĞi ÖDÜLLERi TANIMIYORUM. ADAY FiLMLERiN BiR ÇOĞUNU iZLEMiŞ BiRi OLARAK VERiLEN ÖDÜLLERiN BiRÇOĞUNU ŞiDDETLE KINIYORUM.

erkan can, ilker aksum, naz erayda- hakan yarkın NE KADAR HAKETTiYSE ALDIKLARI ÖDÜLLERi DiĞERLERi O KADAR HAKETMEMiŞTiR.
    KORKUYORUM ANNE'NiN ALDIĞI ÖDÜLLER ARASINDA SADECE EN iYi KURGU KABULLENiLEBiLiR.
    #1193706 (yalnis, 23.01.2007 13:25 ~ 13:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

siyad 2006 odulleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siyad 2006 odulleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siyad 2006 odulleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about siyad 2006 odulleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.