sixth sense 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the sixth sense
  2. sixth man
  3. sense
  4. a sense of purpose
  5. sense and sensibility
  6. good sense
  7. make sense
  8. sense of humour
  9. deadly inner sense
  10. common sense theory

© 2008 - uludağ sözlük

sixth sense başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sixth sense ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sixth sense nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismimuzundiyenickimkisaolsun » coco jamboo » finansbank » bu baslik zaten var » ortadogu mektuplari » seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim » ergenekon iddianamesi ni gormezden gelme sanati » alone with everybody » halef » oss de soruyu okurken dalip gitmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci