sivri sinekli banka reklami 

kapat
  1. bi özel ve büyük ve aslın da son satışlardan sonra amerikan bankası olmus garantili bankanın reklam filmidir.

yerden şehir fışkırtabilen bir bankadır.

ve dayattıgı şey, biz nereyi uygun görürsek orada yasamalısınızdır.

ve anlattıgı gerçek, bizim kredimizle ev sahibi olursanız, ömür boyu kanınızı emeriz, bizim banka olarak gerçek görevimiz budur, evinizin üstüne çökmüş sivri sinek gibi kanını emmeye devam edecegizdir.

imaj dürüstlük harikası bir reklam olmuş.
    #3260891 (beklediginiz lider benim, 12.04.2008 13:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sivri sinekli banka reklami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sivri sinekli banka reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sivri sinekli banka reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ece temelkuran » mta88 » moriye » agrypnie » anlik » salla basini al maasini » space monkey » adolesan » leave a comment » baba anneme soyle oldum » trumanshow » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » ferhat gocer in takim elbisesi » dindarlari anlayamamak » cok yorgunum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burhan altintop lost ta oynasin » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » saga donuste yayaya yol ver » nefes alamamak » limit » babayi ukulele calarken yakalamak » loco » benjcev » dinsizlesiyorum muntazaman » ramiz ilker » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » savasim » kuyruk » teoman » murat yildirim