sivi sabunu sevmeyenler kulubu 

kapat
  1. dahil olduğum kuluptur, şoyleki ne elinizi tam temizleyebilir ne de elinizi tam olarak durulayabilirsiniz, ne kadar yıkarsan yıka hep yapış yapıştır el bir türlü elinizden çıkmak bilmez, ama umumi yerlerde kullanılmak zorundadır o da ayrıdır.
    #1169521 (vincentvega, 17.01.2007 22:55)
  2. bildiğimiz kalıp sabunu kullanmak her ne şekilde olursa olsun son derece yanlıştır ve tehlikelidir. çünki aynı sabunu birden fazla kişi kullanabilir, sıvı savun ise kontrollü olarak ağzı kapaklı kullanıldığı için son derece sağlıklıdır. üstelik sabun kadar cildi kurutmadığı kesindir. çok zor durulanma sebebi ise içinde bulunan yumuşatıcı vb etken maddelerden dolayıdır. karar sizindir kulübu..
    #1169585 (no promise, 17.01.2007 23:07)
  3. sıvadaki renklidirici ve diğer katkı maddelerinin, kalıp sabundakinden en az 50 kat fazla cilt kanseri riski taşımasından etkilenenlerin oluşturduğu sağlık klübü de olabilir.
    #1169614 (ogasi, 17.01.2007 23:11)
  4. sonuna kadar destek verdiğim oluşum. ne lan o öyle vıcık vıcık. hem şekli de belli * elime ne sürerim ben onu.
    #1169648 (paradigma, 17.01.2007 23:17)
  5. katılmaya can attıgım kulüptür. sıvı sabun kullandıktan sonra eller yeniden kirlenene kadar parmak araları kaygan kalır. bir an önce kirlenmek istersiniz ki bu igrençlikten kurtulasınız ama kirlenincede eli yıkamanın anlamı olmayacagına göre sıvı sabun kakadır, kullanılmamalıdır.
    #1169731 (ozzee, 17.01.2007 23:31)
  6. (bkz: enteresan olmaya çalışmak)
    #1174010 (faati, 18.01.2007 22:02)
  7. (bkz: dostum sözlük dedin yine yeni yeniden forum çıktı)
    (bkz: fan kulübüme üye olanlara +rep dağıtıyorum)

sıvı sabunu sevmeyen kişilerin kendi aralarında oluşturdukları fan kulüb.
    #3811099 (hkn hsyn, 13.08.2008 09:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sivi sabunu sevmeyenler kulubu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sivi sabunu sevmeyenler kulubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sivi sabunu sevmeyenler kulubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necip fazil kisakurek » zeytinli rock festivali » keremalihan » selim bayrak » jean michel jarre » abi beni yika » fethullahcilari nurcu sanmak » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » 1512 » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games