sivazlamak 

kapat
  1. bir şeyin üzerinde eli oynatmak, hareket ettirmek, dokunmak.
    #316332 (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 20:24)
  2. (bkz: 31 çekmek)

(bkz: mastürbasyon)
    #3642345 (resul balay olmak, 09.07.2008 17:13)

© 2008 - uludağ sözlük

sivazlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sivazlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sivazlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dumanlimusti » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » melankolik » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » ota boka anket demek » uludag sozluk hakkinda ne dediler » disforik duygudurum » carmen electra » kobi nerde teb orda » turkiye devrimci genclik federasyonu » ucuk » yeni yili dansozle karsilamak » canim seninle oynamak istiyor » vicortus » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » delikanli adam » dun gece » amelie nothomb » losing my religion » berhan simsek » gazino bulbulu » basbug ataturk » 11 ekim 2008 istanbul canli bomba eylemi » ben bu yaziyi sana yazdim » ayran ile sigara icmek » odeion » michael j fox » iki telefon kullanmak » el dorado » elfen lied