sistem yaklasimi 

kapat
  1. 1920'li yıllarda ludwig von bertalanffy tarafından genel sistem teorisine dayandırılarak oluşturulan modern bir yönetim tekniğidir.
    buna göre;
    sistem belirli parçalardan meydana gelir,
    bu parçalar arasında sıkı bir ilişki vardır,
    bu parçalar aynı zamanda dış çevre ile ilişkili olan bir bütünü meydana getirmelidir.
    #1802189 (muhasebeye giris, 21.06.2007 21:55 ~ 21:56)
  2. sistem analizi ve tasarımı dersinde işlenilen konu.
    #2920702 (ben hep 17 yasindayim, 30.01.2008 18:57)
  3. 27.temob'un ana konusudur. yeditepe universitesi sistem muhendisligi klubu tarafından gerceklesitirilecek seminere, uygun olarak bu teori secilmiştir.
    #3785394 (corpsebride, 07.08.2008 21:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sistem yaklasimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sistem yaklasimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sistem yaklasimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elros » tetris oynarken rekora giderken pilin bitmesi » beren saat » akcagerme plaji » anti aq kufurbaz hareketi » ferzan ozpetek » duymakistemiyorum » selamun aleykum » cift elle masturbasyon yapmak » ludovico treatment a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games