sirius ufo uzay bilimleri arastirma merkezi 

kapat
  1. siteleri ( http://www.siriusufo.org/ ) the x-files'taki psikopat uzaylı resmiyle açılan, türkiye'den, kuzey kıbrıs'tan, dış temsilciliklerden ve dünyadan son ufo görüntülerini anında vererek gönlümüzde taht kuran, ramazanların ve sazan avcılarının pek sevgili dostu haktan akdogan ve arkadaşlarının idame ettirdiği merkez.

işte sitesinden birkaç başlık:

- UFO'LAR TÜRKiYE'DE CiRiT ATIYOR

- ANKARA'DA ANITKABiR ÜZERiNDE 2 UFO

- iNGiLiZ PiLOT: 2 TANE 1.5 KM ÇAPINDA UFO GÖRDÜK! (oha)

...
    #2126627 (larker, 13.08.2007 20:28 ~ 20:29)
  2. ofiste bir bilgisayar var. bir de maket yap(tir)mislar, uzerinde iki G.I. Joe.

akdogan'la sohbet hizla ilerliyor, soru soruyoruz, askla yanitliyor derken, uzayli kostumuyle istiklal caddesi'nde adi gecen arastirma merkezine dikkatleri odaklayan calisan geldi, basligini cikardi:

-yeter abi artik, birakiyorum isi ben!

dedi.

-yine mi ayni sey?

diye sordu akdogan, kafa salladi calisan, calisani ikna ederek geri gonderdi akdogan, sonra bize dondu:

-eee, uzerinize afiyet, bizim arkadasi biraz pandikliyo'lar da.

'surunerek' ayrildik merkezden. uzayliyla selamlasip karistik beyoglu'na.
    #2184477 (Stern, 23.08.2007 16:07)
  3. sıçtığı boka uzaylı dediği bir güruhun bağlı olduğu hakan akdogan denen pazarlamacının paranın afedersiniz mına koyduğu dandirik oluşum.
    #2212666 (selfless, 28.08.2007 00:35 ~ 00:36)

© 2008 - uludağ sözlük

sirius ufo uzay bilimleri arastirma merkezi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sirius ufo uzay bilimleri arastirma merkezi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sirius ufo uzay bilimleri arastirma merkezi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» babayaro » lvdvs » husnu senlendirici nin yanlislikla sur a uflemesi » travestilerle yan yana paca icmek » elvan abeylegesse nin disleri » ogrenci evi kullanma kilavuzu » zeytinli rock fest 2008 » silahi tutukluk yapan soyguncu » corporation tax » e a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games