sirinler in uludag sozluk e dava acmalari 

kapat
  1. özellikle şu sıralar sol frame de görülen orospu sirin, fucker sirin gibi başlıklardan sonra şirinlerin biraraya gelip mahkemeye baş vurmaları olayıdır.
    #3646017 (kneelie, 10.07.2008 14:38)
  2. an itibarı ile olması gereken durum.
    şirinler şirin olalı bu kadar soğutulmadı milletten..
    #3646295 (tavazek, 10.07.2008 15:20)
  3. dava açmaları mümkün değildir , çünkü onlar şirin değil " smurf " dür.
    #3647400 (tutamadim kacirdim, 10.07.2008 19:43)
  4. gargamel nick'li bir yazarımız olması durumunda korktukları için zorlaşacak eylem.
    #3647428 (alcoholica, 10.07.2008 19:50)
  5. "özel hayat mayat kalmadı lan hiç *mına koyim" diyerek protestocu şirin tarafından açılacak olan davadır.
    #3647435 (mojorisin, 10.07.2008 19:52)
  6. aihm'ye kadar gidecek davadır.
    #3647442 (xefo7, 10.07.2008 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sirinler in uludag sozluk e dava acmalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sirinler in uludag sozluk e dava acmalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sirinler in uludag sozluk e dava acmalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» give a fuck » kesif sanrilari » sevgiliye cicek almak » fabala » chem 7 » janine jansen » ayse aziz » galatasaray store » michelle marsh » dungeon » etkilenme sanrilari » eki eki » hiperparatiroidi » uvjb » telefonda nasilsiniz diye sormak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zekeriyabeyaz » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » tutunacak son dal » birisi beni surekli artiliyor sanki » hic fake hesabi olmayan yazar » tic douloureux » kirgizistan milli futbol takimi » cuneyt tanman » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » tiriska » dogu turkistan islam cumhuriyeti » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » henna » jalapeno ve nacho klasigi » eros