sirinler i gormek icin uslu duran cocuk 

/ 2
kapat
  1. -ben hep uslu durdum ama hiç göremedim ki sizi neredeydiniz
    -biz sana geliyorduk aslında ama şirinenin topuğu kırıldı kaçamadı gargamel yakaladı sonr...
    -kes tamam yalan söyleme. burnun uzadı bir de baba olacaksın
    #3515659 (ParaNtez, 09.06.2008 16:52)
  2. -bak son kez soruom nerde bu şirinler baba.
    -yok şirin mirin.
    -kimi kandırıon baba yaa.
    -yavrucum uslu dur diye kekledik biz seni.
    -iyi bok yedin baba. hadi bakalım uslu durursam bundan sonra.
    -küfretme berke, sıçarım bacaana..
    -sen edion ama yaa..
    -ben babayım..
    -[hay allaaamm yaa] ennneeee..
    #3515995 (www wwwwwwwwww www, 09.06.2008 18:06)
  3. gerçekten uslu durmuşsa amacına ulaşacaktır. çünkü uslu duran çocuk ancak ruh hastalığı olan çocuktur. ayıkken rüya görebilir.
    bir başka ihtimal ise; şirinleri görmek için uslu duran çocukların gerçekten şirinleri görmesi ve şirinlere 'tamam sizi gördüğümü kimseye söylemiycem' diye söz vermesidir. çocuk uslu birisi olduğu için sözünde durmuştur ve bu durum bizim şirinlere inanmamamıza neden olmaktadır. biz yaramaz çocuklarız demektir.
    #3516248 (umbrasword, 09.06.2008 19:18)
  4. sonrasında sırasıyla;
    dondurma alabilmek için,
    lunaparka gidebilmek için,
    öğretmeni kızdırmamak için,
    iyi bir okula girmek için,
    sınavdan iyi not almak için,
    iyi bir üniversiteye girmek için,
    patronu kızdırmamak için,
    göze batan kişi olmamak için,
    eşiyle kavga etmemek için,
    uslu durması da muhtemel olan çocuktur.
    #3516442 (euthanasia, 09.06.2008 20:19)
  5. "hiç yaramazlık yapmadım, kıç bile demedim" diyebilen çocuktur.
    #3517041 (sadettin kanyak, 09.06.2008 22:42)
  6. türban takınca cennete gideceğini sanan insanla aynı zeka seviyesine sahip hayalperest çocuk.
    #3517046 (Gangrel Skull, 09.06.2008 22:43)
  7. Gargamelin vaktinde iyi cocuk oldugunu farkedip bunun uzerine geleceginden kaygılanıp yaramaz olan cocuktur.
    #3517480 (Bard of Hell, 10.06.2008 00:06)
  8. ne gelen var ne giden misali, hayatının ilk hayal kirikliginı az zaman sonra yaşayacak, bu yüzden biraz daha büyüyecek çocuk. sırada, onu leyleklerin getirmediği gerçeği vardır.
    #3517506 (filozofil, 10.06.2008 00:09)
  9. (bkz: peki sirinlerde bizi görecek mi)

(bkz: peki zeki müren de bizi görecek mi)
    #3517531 (bu nick tam yirmi bir harf, 10.06.2008 00:12 ~ 00:13)
  10. bu yalana kandı ve 13 sene boyunca toplumdan kendini soyutladı. daha sonra topluma adapte olamadı. şuanda tam bir toplum karşıtı olarak sözlük yazarlığı yapmakta. *
    #3517534 (antisosyal, 10.06.2008 00:13)
  11. -nerde bu azını yüzünü s*ktimin şirinleri yaa..
    -ne biçim konuşuyosun oğlum sen, kırarım ağzını yüzünü bak..
    -sokarım böyle işe yaa, 25 yaşına geldim hala yok..
    -hadi kalk işe geç kalcan..
    -s*kerim işi mişi yaa..uslu durduk yok hala, sokarım böyle işe yaa..
    -akşam baban gelsinde, dur sen dur, iyice zıvanadan çıktın sen..
    -babam işe gidiyo sanıyon sen de mi?
    -bi git işine..
    -aileye bak *mına koyayım yaa..
    #3675838 (www wwwwwwwwww www, 17.07.2008 04:48)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

sirinler i gormek icin uslu duran cocuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sirinler i gormek icin uslu duran cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sirinler i gormek icin uslu duran cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nutcracker » live in gdansk » kendi entry ni iste budur ustat yapmak » bisiklet » hakan kadir balta » stretching the game » matias emilio delgado » bir okulda yasanabilecek en dumur olay » nj transit » biz de bluevelve nerde kaldi diyorduk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games