sirinler bitti pokemon basladi 

kapat
  1. (bkz: pikaçu seni seçtim)
    (bkz: atıl pikaçu)
    #3704482 (blackhole, 22.07.2008 21:46)
  2. yine panik yine heyecan. arkadaşım siz ilgi gösterdikçe diğer userlar daha da üstünüze geliyor. sözlüğü şirinler pokemonlar savaşına çevirdiniz ama. ooo mamma turco. italyanları geçtiniz.
    #3704489 (pirincinicindekibeyaztas, 22.07.2008 21:47)
  3. (bkz: seni seçtim bokumon) *
    #3704488 (tanrica, 22.07.2008 21:47)
  4. (bkz: pokemonun öldü ash bi daha bok yaşar)
    #3704492 (djheffy, 22.07.2008 21:48)
  5. (bkz: don't panic) (bkz: there is one page about pokeman) * *
    #3704493 (tutamadim kacirdim, 22.07.2008 21:48)
  6. modlar geliyor kacin lafından korkmayan uuserların başlattığı eylem.
    #3704505 (paintitblack, 22.07.2008 21:49)
  7. sol frame poku yedi durumudur... dumurdur. moderasyon şunları durdur... gibi gibi.
    #3704513 (rodcracker, 22.07.2008 21:50)
  8. (bkz: sirinlerden önce emo vardı) *
    #3704590 (psodomaki, 22.07.2008 22:00)
  9. durum değil beyanattır, bilemediniz söylemdir, hadi o da değilse bir isyan bayrağıdır.
    ama durum değildir. bir eylem de değildir.

"şirinler bitti pokemon başladı" şeklinde dizi dizi sıralanan bu sözcükler, bir eylem veya durum değildir!

örnek içerisinde kullanalım:
    örnek: şirinler ve pokemonlardan rahatsızlık duyan uludağ sözlük yazarları -şirinler bitti pokemon başladı- şeklinde söylemde bulundu, beyanat verdi, isyan bayrağı çekti...

anlatabiliyor muyum?
    #3704596 (yalova kaymakami, 22.07.2008 22:01 ~ 22:06)
  10. (bkz: şirinmon)
    gün gelir, bu da çıkar.
    #3704597 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 22:01)
  11. (bkz: pokemon şirin)
    #3704606 (venividivici, 22.07.2008 22:02)
  12. şirinler sorunsalına moderatör engelinden sonra çizgi film karakterlerine b.k atmaya çalışan çeşitli provakatör userlerın yeni oyuncakları olan çakma hayvanat pokeiman yani pokemonlar. sol frame de bol bol görünen pokemon lara bir çift sözüm var. "S.ktirin gidin!". ha yalnıs anlasılmasın o provakatör userlerımıze değil bi serzeniş. onlar kalsınlar, pokemonlara sözüm.. çocukkende sevmezdim.. ama tabi bu durumun ayyuka çıkmasının bir sebebi var. ve bunu öğrenebilmek için bu userlerın çocukluklarına inmek gerekirki bu benim harcım değil. yok ama ben söylücem n'olursa olsun. ben çevremdeki bir kaç çocuğu baz alarak söyleyim bunun sebebini. efenım ben çocukken benim çevremdeki bazı çocuklar kendını pokemon olduklarını söylerlerdi hatta pokemon gibi davranır ve haraket ederdi. hatta benide bi keresinde çarizard kovalamıstı ama koskocaman o çarizard benı yakalayamadı. (koskocaman dediğime bakmayın ben abartıyorum. oda benim gibi bir çocuktu ve bende bu çizgi filmden tiksindim tıpkı şirinlerdende tiksinmem gibi. bi kere o da çok saçmaydı aklım almıyodu şirin baba vardı da şirin anne nerdeydi? şirin anne öldüyse niye kimse mezarını göstermiyodu? bunlar niye maviydi?)her neyse sorundan söz ederek bi sonuca ulaşamayız. bence bu userlerde çocukluklarında ya şirin babaydı yada çarizard dı. yani bulaşıcı bir hastalık gibi televizyondan yayılıyor bu hastalık sonra sol frame yı dolduruyor. demem o ki eskinin pokemon çocukları şimdinin provakatör userleri..
    #3704676 (vladurakul, 22.07.2008 22:11 ~ 22:13)
  13. (bkz: pokemon muhtirasi)
    #3704688 (genco, 22.07.2008 22:13)

© 2008 - uludağ sözlük

sirinler bitti pokemon basladi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sirinler bitti pokemon basladi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sirinler bitti pokemon basladi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mustafa » cimbom » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » dunyanin en iyi rock grubu » sharon isbin » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » cuma ya da pasifik arafi » birisi beni surekli artiliyor sanki » randy marsh » enkoprezis » red right hand » hayko cepkin » knife » varolus sebebimizin hz muhammed olmasi » pamukkale universitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zeka » bir kadinin en seksi oldugu an » miguel de cervantes saavedra » demans » torrent » gunahim ol benim » facebook u olmayan uuserlar » sevgili » kucukluk sanrilari » mine g kirikkanat » yuzunde gulen bin parca » yamuq » umraniye anadolu lisesi » cizmedin ki kesesin » egzibisyonizm